BESTEL
HIER UW
TICKETS

Sint op het kasteel!

Op zaterdag 23 en zondag 24 november a.s. logeert Sint weer op het kasteel. En hoe! Het belooft een hele nieuwe beleving te worden:

Kasteelheer Almericus weet te vertellen dat Sint ook dit jaar weer met zijn koffer voor de deur zal staan. Traditiegetrouw heeft Sint een heel weekend vrijgemaakt om de deuren van hét Kasteel open te zetten. Iedereen kan zien wat voor grappige en spannende momenten Sint en zijn gevolg beleven in het Kasteel tijdens de logeerpartij. Wat anders is, is dat Sinterklaas dit jaar meer laat zien dan ooit. Zo is er een totaal nieuwe route door het kasteel en mogen zelfs de kelders onder het kasteel bezocht worden.

UITVERKOCHT!

Pepernoot

Nieuwe parkeerplaats voor bezoekers Sint op het Kasteel!

Volg vanaf de N279 de toeristische borden naar Kasteel Heeswijk (alleen bestemmingsverkeer bezoekers Kasteel Heeswijk). (Navigatie-adres: Kanaaldijk Noord, Heeswijk-Dinther). Tarief tijdens Sint op het kasteel: 2 euro (contant) aan de parkeerwachter. De parkeerpiet wijst je de weg!

Kijk je mee?

Vlog … uh … volg Sint op het Kasteel ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes! Vlog en Blog hebben natuurlijk hun eigen Youtube kanaal, kijk mee Vlog en Blog’s persoonlijke verhaal 

mutslogo rood sintSOHK19 - sint avond-picspointslaapkamer sint