BESTEL
HIER UW
TICKETS

Sint op het kasteel!

Op zaterdag 23 en zondag 24 november a.s. logeert Sint weer op het kasteel. En hoe! Het belooft een hele nieuwe beleving te worden! Graaf Almericus verwelkomt alle kinderen op de brug: zijn je handen schoon, je schoenen goed gepoetst voor je Meet & Greet met Sint? Maak kennis met dé 2 nieuwe Pieten van Sint op het Kasteel ….

Ben je erbij?

Kom in feeststemming met de mooiste Sinterklaasliedjes van DJ Pïësto, show je beste moves! Laat je mooiste foto maken en als ware surprise: ontvang een blijvende herinnering als BFF van Sint en Piet! Maar voordat je dit in ontvangst kan nemen, hebben die klunzige Pieten heel veel helpende handjes nodig… Met jullie hulp komt alles vast goed!

De voorverkoop gaat via e-tickets.

Kies de gewenste datum, tijdstip en aantal personen. Je ontvangt je ticket per mail. Tip: check vooraf goed je agenda! Annuleren of wijzigen is helaas niet mogelijk. Als het druk is, kan de email iets vertraging hebben, dus geen paniek. Check ook altijd even je ongewenste mails. Tarief in de voorverkoop: 7 euro voor alle bezoekers vanaf 2 jaar. Alle activiteiten op het kasteel zijn inclusief en je ontvangt een blijvende herinnering van je bezoek aan het kasteel: Vrienden voor altijd! (Aan de kassa tijdens het evenement – indien niet uitverkocht – geldt het reguliere tarief, zie bezoekersinfo)

Nieuwe parkeerplaats voor bezoekers Sint op het Kasteel!

Volg vanaf de N279 de toeristische borden naar Kasteel Heeswijk (alleen bestemmingsverkeer bezoekers Kasteel Heeswijk). (Navigatie-adres: Kanaaldijk Noord, Heeswijk-Dinther). Tarief tijdens Sint op het kasteel: 2 euro (contant) aan de parkeerwachter. De parkeerpiet wijst je de weg!

Kijk je mee?

Vlog … uh … volg Sint op het Kasteel ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Vlog en Blog hebben natuurlijk hun eigen Youtube kanaal, kijk mee Vlog en Blog’s persoonlijke verhaal!

Pepernootmuts