BESTEL
HIER UW
TICKETS

Het Koetshuis

In november 2019 heropent een nieuw concept in Het Koetshuis van Kasteel Heeswijk, het wordt dé plek voor bezoekers van het kasteel en landgoed om te genieten van koffie, lunch of drankje in een prachtige historische omgeving!

In november 2019 heropent een nieuw concept in Het Koetshuis van Kasteel Heeswijk. Wegens werkzaamheden zal het Koetshuis vanaf 25 oktober tot half november gesloten zijn.

In Het Koetshuis wordt iedere gast een levensgenieter, of u nu voor koffie, lunch, drankje of Brabantse lekkernij komt. Het Koetshuis is een prachtige plek om te vertoeven. Het terras geeft uitzicht op de kasteeltuin en de monumentale hoofdgebouwen.

Het Koetshuis zal vanaf eind november geopend zijn op dinsdag t/m zondag van 10.00 – 17.00 uur. Voor het nieuwe concept zoeken wij enthousiaste medewerkers! Nieuwsgierig?  Klik op de onderstaande links voor meer info:

Gastvrije 1e bedieningsmedewerker

Gastvrije medewerker horeca

Enthousiast? Vul onderstaand formulier in en solliciteer direct! Eerst meer informatie ontvangen? Bel naar Joukje de Jong, 0413-292024 (dinsdag t/m vrijdag)

 

Ja, ik heb interesse in de functie van: