BESTEL
HIER UW
TICKETS

Vacature: zoek je een nieuwe uitdaging in de avonduren en sta je stevig in je schoenen?

Vacature Conciërge

Zoek je een nieuwe uitdaging in de avonduren en sta je stevig in je schoenen? Dan hebben wij jou nodig op ons Kasteel van Brabant!

Conciërge

16+ uur/week

Na sluitingstijd van het museum zijn er regelmatig concerten, partijen of andere evenementen in het kasteel. Jij houdt toezicht op een goed verloop en sluit na afloop de gebouwen af. De gasten merken bij aankomst en vertrek dat je gastvrij en alert bent. Je bent contactpersoon voor de technische- en alarminstallaties. Je realiseert je dat je in een monument met een kostbare collectie werkt.

Achter de schermen ben je actief met het klaarmaken van zalen voor de volgende dag, met kleine reparaties, met schoonmaakwerk en met planning van technisch werk. Samen met de huismeester ben je oproepbaar bij calamiteiten, je bent in het bezit van of wordt opgeleid als BHV-er en OP. We vragen een VOG. Jouw werktijden en werkzaamheden stem je af met de directie en collega’s.

Jouw profiel Deze functie is jou op het lijf geschreven omdat:

  • Je dicht bij het kasteel woont en een eigen auto en rijbewijs hebt
  • Je bereid bent om avonden te werken, ook als je alleen bent
  • Je proactief en service gericht bent
  • Je bereid bent bij calamiteiten in de nacht oproepbaar te zijn
  • Je zelfstandig werk kunt plannen en uitvoeren

Kasteel Heeswijk biedt jou: Een uitdagende, zelfstandige functie in een klein actief team op een zeer inspirerende locatie, hét Kasteel van Brabant. Voor meer informatie, neem contact op met info@kasteelheeswijk.com of via 0413-292024