BESTEL
HIER UW
TICKETS

Nieuwjaarskoffieconcert in de Wapenzaal Kamerkoor Nota Bene en barokensemble Duodecima

zondag 6 januari 12.00 - 13.00 uur

Kamerkoor Nota Bene Eindhoven en barokensemble Duodecima

m.m.v. René Bouman klavecimbel en Paul Schiphof piano

PROGRAMMA: Henry Purcell – John Bennet – Paul Chatrou – Fred Vonk – John Travener – Francis Pilkington – Ralph Vaughan Williams – Oja Gjeilo  (Dit concert werd eerder uitgevoerd op 2 december 2018 in de Remonstrantse Kerk, Eindhoven)

Kamerkoor Nota Bene, Eindhoven olv Fred Vonk

Nota Bene is een gemengd kamerkoor dat opgericht is in 1991. Het koor bestaat uit 21 zangers en zangeressen. Plezier staat voorop bij het zingen. Door de jaren heen is een uitgebreid repertoire aan liederen ingestudeerd. Dit bestaat vooral uit klassieke muziek van componisten uit diverse stijlperiodes van de middeleeuwen tot werken uit de twintigste eeuw. Jaarlijks wordt een nieuw repertoire gekozen voor het hoofdoptreden in het najaar met een bepaald thema. Daarnaast verzorgt het koor enkele kleinere optredens. Nota Bene zingt a capella en wordt incidenteel begeleid door een muzikaal ensemble of pianist.  

06-01-2019 orkest DuodecimaBarokensemble Duodecima olv Jaqueline Wezenberg

Duodecima is een barokstrijkorkest uit de regio Eindhoven-Helmond. Het orkest is opgericht in 2004 en bestaat uit twintig amateur-muzikanten: violisten, altviolisten, cellisten, een contrabas en een claveciniste. Ensemble Duodecima staat onder muzikale leiding van Jacqueline Wezenberg. Zij is tevens concertmeester en dirigent. Mw.Wezenberg studeerde viool aan het conservatorium van Den Haag. Het Ensemble Duodecima speelt voornamelijk muziek uit de barokperiode, werken van componisten uit de periode 1650 tot 1750. Duodecima speelt eigen orkeststukken, maar begeleidt daarnaast ook koren en solisten.

 

 

 

Meer informatie Koffieconcerten: