BESTEL
HIER UW
TICKETS

Koffieconcert in de Wapenzaal – Mozart verjaardagsconcert

zondag 27-01-2019 12.00 - 13.00 uur

Koffieconcert:  Duo Linda Jans (klarinet) & Léon Eijsbouts (piano) m.m.v. het Haydn Orkest Kasteel Heeswijk o.l.v. Jos de Hoon

Linda Jans heeft haar eigen studio in Cuijk en is aangesloten bij Muziekcollectief Rivierenland. Ze is in 2006 afgestudeerd aan het Fontys Conservatorium in Tilburg met als hoofdvak Klassiek Klarinet en Docerend Musicus met specialisatie in kamermuziek. Linda is actief in diverse kamermuziekensembles en treedt ook regelmatig op. Als docente geeft ze klarinetles aan leerlingen van alle niveaus en leeftijden. Optreden vindt ze een belangrijk onderdeel van haar lespraktijk.

Léon Eijsbouts begon met piano spelen toen hij 6 jaar oud was. Op zijn 19e werd hij toegelaten op het Koninklijk Conservatorium te ‘s-Gravenhage. Hier studeerde hij Art of Sound, een opleiding gericht op het opnemen en versterken van muziek op een hoog artistiek niveau. Naast het opnemen van andere artiesten, is hij een actief muzikant in solo- en duoformaties. Ook geeft hij pianolessen en begeleidt en dirigeert hij verschillende zangkoren. Hoewel hij de piano fantastisch vindt, ligt z’n passie bij het orgel. Op dit moment studeert hij klassiek orgel aan het Fontys Conservatorium te Tilburg.

Programma:

Mozart – klarinetconcert

Mozart – pianoconcert KV 246

Mozart – Symfonie no. 1

Musici Haydn Orkest o.l.v. Jos de Hoon

Viool 1: Pieter Jansen, Maria Koster, Henk Godschalk, Robert Weken // Viool 2: Jacqueline Wezenberg, Bekkie Doornweerd, Nicole van Vroonhoven // Altviool: Marco Jansen, Margreet Schottee-de Vries // Cello: Bea Schoenmakers, Jaap Corstens // Contrabas: Jos Mutter // Hobo: Jos Scheepers en Wim Ravesloot // Fagot: Irene de Jong en Henk Kox // Fluit: Henny Gieles en Juliette Bohmer // Hoorn: Kees van Vliet en Arie van Hoek.

Meer informatie Koffieconcerten: