BESTEL
HIER UW
TICKETS

Ga je mee op reis door het kasteel? Zomervakantie – kinderactiviteit

9 juli t/m 1 september dinsdag t/m zondag tussen 11.00 - 17.00 uur

 ‘Ga je mee op reis door het kasteel?’

Zomervakantie kinderactiviteit

De baron en barones van Kasteel Heeswijk hebben verre reizen gemaakt, ga je mee op reis door het kasteel? Met een paspoort in de hand ga je op reis door het kasteel: je ziet hele oude koffers van de baron en barones – sommige hebben hele verre reizen gemaakt, dit kun je zien aan de stickers op deze koffers – je komt bijzondere souvenirs tegen en nog meer reisbenodigdheden. Je ontvangt een paspoort met speurtocht. Reis je mee?

De zomeractiviteit bestaat uit:

  • een koffertje om zelf te versieren met mooie stickers, net zoals de koffers van de baron en barones
  • een kasteelpotloodje
  • een paspoort met speurtocht
  • een natuur doe boek met puzzeltjes en stickers
  • je bezoek aan het kasteel wordt compleet met de instructies voor de toffe wandelapp Vossenstreken, je ontdekt Landgoed Heeswijk tijdens een wandeling (ook voor de kleinsten!) met een bezoek aan de uitkijktoren De Heeskijk.

De zomeractiviteit (€2,50 p.p.) is online te verkrijgen tegelijk met je entree voor het kasteel, of in de kasteelwinkel.

Kasteel bezoeken? klik hier voor openingstijden en tarieven

Deze kinderactiviteit volgt dezelfde route als de expositie Reizen op Stand voor volwassenen, een gezellig uitje voor de hele familie!

Reizen op stand

 

 

 

 

 

Volop parkeergelegenheid voor auto’s en touringcars op de (gratis) parkeerplaats aan de N279! Neem de afslag Heeswijk-Dinter/Schijndel en volg de toeristische borden. De historische laan brengt je naar de hoofdingang van het kasteel: Route