BESTEL
HIER UW
TICKETS

Kerstival

Op Tweede Kerstdag opent ‘Het Kasteel van Brabant’ zijn poorten voor 3 dagen overdadige kerstsfeer. Tijdens dit Kerstival kunnen de bezoekers genieten van muziek, prachtig gedekte tafels en een romantisch gedecoreerd kasteel. De kroonluchters branden en diverse activiteiten  voor de hele familie! – waaronder een kindervoorstelling – luisteren deze dagen op. Het omringende landgoed biedt een prachtige winterse landgoed rondleiding!

Kerstival

Extra Kindertheater ‘Kerstdiner met De Gelucksvoogel’ 

Op Tweede Kerstdag 26, 27 en 28 december kunnen kinderen de voorstelling ‘Kerstdiner met De Gelucksvoogel’ bijwonen. De kok kookt een heerlijk kerstdiner voor de Koningin, maar wil de Koningin dit wel ?  Aanvang 13.30 of 15.30 uur (duur 1 uur). Tarief kindervoorstelling inclusief entree kasteel: € 14,00 volwassenen, € 10,00 kinderen. Reserveren voor deze voorstelling kan via bestel tickets (beperkt aantal plaatsen!).

Kerstdiner op een kasteel, hoe was dat vroeger?

Bezoek het kasteel met de hele familie: Geniet van een weelderige kerstsfeer en prachtig gedekte tafels met originele serviezen uit de kasteelcollectie. Kinderen ontdekken of de tafelmanieren van prinsen en prinsessen wel juist zijn …en worden uitgedaagd zelf de tafel ‘kerstbest’ te dekken!

Muziek op het Kasteel

Op alle dagen kunnen bezoekers genieten van diverse kerstoptredens in de Wapenzaal. Op Tweede Kerstdag van 12.00 – 13.00 uur kerstconcert door het Vocaal Ensemble Octocant, Op 27 en 28 december klinken de gehele dag blokfluit en vioolklanken in de Wapenzaal door leerlingen van resp Eleanor de Groot en Roos van Well

2e Kerstdag Landgoed rondleiding

Trek je wandelschoenen aan en haal een frisse neus samen met de landgoedgids, vertrek 11.30 uur vanaf de treures op de binnenplaats. Wie weet wel met een winterstintje. Online reserveren is meedoen! Klik hier

Voor een bezoek aan het kasteel in kerstsfeer en de kerstoptredens in de Wapenzaal geldt het reguliere entreetarief. Voor het kindertheater geldt het entreetarief incl. toeslag.