BESTEL
HIER UW
TICKETS

Rondleiding

Het kasteel, de tuin en het landgoed kunnen op eigen gelegenheid worden bezocht. Wilt u aanvullende leuke achtergrondverhalen en interessante weetjes horen, dan is een rondleiding door een ervaren gids of de audiotour ‘Kasteel Heeswijk spreekt’ een aanrader. U kunt aansluiten bij de instaprondleiding op vastgestelde tijden. Het is ook mogelijk om een groepsrondleiding te reserveren met een gids exclusief voor uw groep

 Rondleiding kasteel

Instaprondleidingen worden aangeboden op dinsdag, woensdag, donderdag om 14.00 uur. Op zondag om 12.00, 13.30 en 15.00 uur. Reserveren voor deze rondleidingen is niet mogelijk. De rondleiding duurt 1 uur. Wenst u een groepsrondleiding (exclusief voor uw groep of een groep vanaf 10 personen), klik hier. De instaprondleiding kasteel is inbegrepen in de entreeprijs.

Kinderrondleiding

Op woensdagmiddag is er om 15.00 uur een kinderrondleiding. In de schoolvakanties ook op maandag t/m donderdag om 15.00 uur, check de Agenda pagina voor extra activiteiten of evenementen! Kaarten voor de kinderrondleiding zijn online verkrijgbaar via bestel tickets. De kinderrondleiding al volgeboekt? Geen nood: kinderen kunnen aan de hand van speurtochten het kasteel ook zelf ontdekken!

Landgoed rondleiding

Het hele jaar door is er op zondag om 11.30u een landgoed rondleiding onder leiding van een gids. De landgoed rondleiding gaat langs de prachtige burcht, langs boerderijen die vroeger eigendom waren van de baron, toont de voormalige tuinen en kassen, de dienstwoningen en het herstelde landschap. De lanen, de meanderende Aa, Motteburcht De Heeskijk. De gids vertelt over de bouwgeschiedenis van het kasteel, de historie van het landgoed, de lanen en de huidige beplanting. De landgoed rondleiding duurt ong 1,5 uur (3 km). Het tarief is € 5,00 voor alle deelnemers vanaf 4 jr. Reserveren kan via: bestel tickets

Audiotour

Ontdek zelf het kasteel met de audiotour Kasteel Heeswijk spreekt … Je ontdekt de geheimen van het kasteel. Middeleeuwse oorlogen, een steenrijke baron, een bizar testament … Download de audiotour ‘Kasteel Heeswijk spreekt … of leen in de winkel een tablet. De gastvrouwen en gastheren in het kasteel kunnen je nog meer vertellen.  De audiotour is beschikbaar in Nederlands en Engels en inbegrepren in de entreeprijs.